Om oss

Personligt samarbete, på plats hos dig- om du vill.

Nordligast AB kom igång med verksamheten i januari 2022. Ägare av företaget är Johanna Töyrä Stenman, hon har arbetat i present- och reklambranschen i många år och därefter med produkter för förbättrad kontorsmiljö, arbetsmiljö och hygien. Johanna ville kunna hjälpa företag med produkter inom alla dessa områden och valde därför att starta Nordligast AB. Namnet Nordligast kommer ifrån att verksamheten finns och verkar i det nordligaste distriktet i Sverige. Vår nordligaste kund finns i Kuttainen som ligger 40 mil från Luleå.
Vi har ett brett nätverk av samarbetspartners och leverantörer som alla arbetar för att leverera produkter av hög kvalité som följer de krav som ställs kring hälsa, säkerhet och miljö. Goda och långsiktiga kundrelationer är otroligt viktiga för oss. För att ni ska kunna arbeta mer effektivt kommer vi gärna till er för att visa roliga produkter istället för att ni ska behöva ta er någonstans och leta själva.

Viveca ansvarar för ekonomin och administration och har tidigare arbetat som ekonomiansvarig på Reklamtrion i många år. Hon är ärlig, rolig och en professionell arbetsmyra med öga för detaljer. Utan Viveca hade inte Nordligast AB startats. Hon är klippan i företaget helt enkelt.
Johanna är ägare av företaget och har arbetat i branschen i över 13 år. Hon har besökt otaliga kontor och verksamheter och är därför väl införstådd med vilka behov olika företag har.
Lättast når du oss på 076-1122126 eller på johanna@nordligast.nu